Klubbhuset

Kafeen og proshoppen ligger i første etasje

De er åpne fra kl. 10.00 hver dag. Tirsdag, onsdag og torsdag er det åpent til til kl. 19.00. På mandager, fredager og helgedager er det åpent til kl. 18.00.

Stengetiden vil bli tidligere når det blir tidligere mørkt.

Det er toaletter i kjelleren, og disse, samt gangen i første etasje, har samme åpningstider som banen.

Åpningstidene er også litt avhengig av været. Hvis det er dårlig vær, kan klubbhuset være stengt.

Når kafé og proshop er stengt

Utenom åpningstidene er det selvbetjening i gangen, med scorekort og muligheter for betaling av greenfee med VIPPS. Bestilling av starttid kan gjøres i Golfbox, enten på PC-en hjemme eller via Golfbox-appen på mobilen.

TRALLE: Leie av tralle er gratis når proshopen er ikke er åpen.

GOLFBIL: Ring Tom Rune (930 99 461) hvis du trenger å leie golfbil. Kanskje han kan hjelpe deg, men han er tross alt ikke alltid tilgjengelig.

Kurs- og møtelokaler

I annen etasje i klubbhuset er det i tillegg til kontor også kurs- og møtelokaler som står til disposisjon for klubben og klubbens medlemmer etter avtale. De er også tilgjengelig for leie.

Og når været er bra har man jo terassen.

I øyeblikket er det store rommet i andre etasje leid ut som proshop for diskgolf.

Arrangementer

Med golfbane, fotballgolf og diskgolf, samt kafé, klubbhus med møtelokaler, “pavilliong” og stor parkeringsplass, er Krokhol godt egnet for arrangementer av ymse slag. Kontakt Krokhol golfbane per e-post eller telefon (64 85 77 90) for et tilbud.

Om klubbhuset

Klubbhuset til Krokhol Golfklubb er et ombygd fjøs. Foran klubbhuset ligger terassen. Siden den har tak, regner vi den som en del av klubbhuset. Det er på terassen at de fleste inntar sin velfortjente kaffe og vaffel etter endt runde.

Når du går inn i klubbhuset kommer du først inn i en gang. Denne delen av klubbhuset er alltid åpen i sesongen. Til høyre er det lagt ut alt du trenger for å registrere deg og betale greenfee hvis du kommer for å spille når proshop/kafé er stengt.

Til venstre er det en dør som fører til en trappeoppgang.

Doen (unnskyld, toalettet) ligger i kjelleren.

 

Opp trappen ligger det kurs- og møterom samt kontoret for både klubb og baneselskap.

Hvis du fortsetter rett frem (så fremt gitterdøren er åpen, da) så finner du proshop-disken på venstre side inne i lokalet. Her kan du registrere deg og ordne med leie av golfbil eller tralle.

På høyre side ligger kafeen, og helt innerst er det bord og stoler for dem som foretrekker å spise inne.