Klubbhuset

Kafé og proshop

Kafeen og proshoppen er stengt på hverdager. Åpnes på helgedager hvis det er fint vær.

Døren er åpen på dagtid slik at det fremdeles tilgang til toaletter.

Bestill tid i Golfbox og betal med Vipps.

Åpningstider

Hverdager:   stengt.

Helgedager: kl. 10:00 til 18:00.

ALLE – også de som ikke ikke spiller golf – er hjertlig velkommen!

Når kafé og proshop er stengt

Utenom åpningstidene er det selvbetjening i gangen for greenfee, hvor du kan betale med VIPPS. Bestilling av starttid kan gjøres i Golfbox, enten på PC-en hjemme eller via Golfbox-appen på mobilen.

TRALLE: Leie av tralle er gratis når proshopen er ikke er åpen.

GOLFBIL: Ring Tom Rune (930 99 461) hvis du trenger å leie golfbil. Kanskje han kan hjelpe deg, men han er tross alt ikke alltid tilgjengelig.

Åpningstidene er også litt avhengig av været.

Hvis det er dårlig vær, kan klubbhuset være stengt.

Om klubbhuset

Klubbhuset til Krokhol Golfklubb er et ombygd fjøs. Foran klubbhuset ligger terassen. Siden den har tak, regner vi den som en del av klubbhuset. Det er på terassen at de fleste inntar sin velfortjente kaffe og vaffel etter endt runde.

Når du går inn i klubbhuset kommer du først inn i en gang. Denne delen av klubbhuset er alltid åpen i sesongen. Til høyre er det lagt ut alt du trenger for å registrere deg og betale greenfee hvis du kommer for å spille når proshop/kafé er stengt. Rett foran deg sitter GolfBox-terminalen hvor du kan registrere og bekrefte runder – vel og merke hvis den virker. Her er det også en mineralvannautomat med variabel fyllingsgrad. Etter stengning står det dessuten ofte en termos med kaffe her og en kopp du kan slenge noen mynter i som betaling.

Til venstre er det en dør som fører til en trappeoppgang.

Doen (unnskyld, toalettet) ligger i kjelleren.

Opp trappen ligger det kurs- og møterom samt kontoret for både klubb og baneselskap.

Hvis du fortsetter rett frem (så fremt gitterdøren er åpen, da) så finner du proshop-disken på venstre side inne i lokalet. Her kan du registrere deg og ordne med leie av golfbil eller tralle.

På høyre side ligger kafeen, og helt innerst er det bord og stoler for dem som foretrekker å spise inne.

Kurs- og møtelokaler

I annen etasje i klubbhuset er det i tillegg til kontor også kurs- og møtelokaler som står til disposisjon for klubben og klubbens medlemmer etter avtale. De er også tilgjengelig for leie.

Og når været er bra har man jo terassen.

Arrangementer

Med golfbane, kafé, klubbhus med møtelokaler, “pavilliong” og stor parkeringsplass, er Krokhol godt egnet for arrangementer av ymse slag. Kontakt Krokhol golfbane per e-post eller telefon (64 85 77 90) for et tilbud.