Yre seniorer

Seniorcup 5. september 2017

Yren ovenfor henviser til været som seniorene måtte utholde under dagens seniorcup. Vi har “lånt” et bilde som Ivar Bjørseth la ut på FB-siden sin, og uretusjert maler det et heller mistrøstig bilde. Men deltakelsen var ikke så verst, værmeldingen tatt i betraktning. Det var 19 i alt, fordelt på 3 i A-klassen, 11 i B-klassen og 5 i C-klassen. Vi regner også med at forholdene var like gode som mandag kveld.

 

 

 

 

 

 

 

Olaf Thomassen har vunnet A-klassen 9 ganger i år, og de tre siste gangene han har stilt opp, så det var ikke uventet at han vant også i dag. I dag dog med “bare” 18 poeng (m.a.o. en 40-runde).

Også B-klassen ble vunnet med 18 poeng. De var det Dagfinn Dreyer som sanket. Det ga ham 3 slags margin til Kirsten Rogne på andreplass. Yngve Andersen tok tredjeplassen.

I C-klassen fikk både Jan Berg Jansen og Arve Sørlund 16 poeng, så seieren gikk til Jan på handicap. Bjørn Hallme tok tredjeplassen.

Orders of Merit

Olaf Thomassen vinner A-klassen. Garantert. Finn Ericsson og Øivind Nordanger vil kjempe om andre- og tredjeplassen. Finn har i øyeblikket et forsprang på 11 poeng.

Det som kunne være interessant å følge med på er om Olaf klarer å få maksimalt oppnåelig poengsum (10 x 12). Han har nå 118 poeng, og trenger altså bare to til. Dette tror vi vil bli første gang på Krokhol.

I B-klassen leder fortsatt Jan-Roger Arnesen. Med sitt gode spill de siste ukene har Dagfinn Dreyer gjort noen byks oppover på listen. Han er nå bare 7 poeng bak førsteplassen, og har gode muligheter til å skaffe seg flere poeng, ettersom han har et par 9. plasser han kan bytte ut. Det blir litt vanskeligere for Jan-Roger å øke sin poengbeholdning ytterligere.

Trond Bjerke ligger på tredjeplass, 6 poeng etter andreplassen. Han har også gode muligheter for solid poengøkning hvis han spiller bra i avslutningsukene.

I C-klassen er det bare 9 poeng som skiller Bjørn Hallme på førsteplass fra Arve Sørlund på tredjeplass. Midt i mellom ligger Ann Sund, 5 poeng bak Bjørn og 4 poeng foran Arve. Alle må spille særdeles bra får å øke poengsummen sin noe særlig. Her er det snakk om 2-4 poeng av gangen, så dette blir jevnt.

Vi minner om at alle som har fått en tredjeplass i seniorcupen i løpet av sesongen, er kvalifisert for

Krokhol Masters

Det er sesongens mest prestisjetunge turnering, og den gå på søndag 10. september.

Det er til og med meldt om fint vær. Dette burde du unne dag hvis du er kvalifisert, og det er nesten alle.

 

Birdier

Det var én birdie i dag, og den fikk Trond Bjerke på 1-ern.