Uvant

med våt bane (JK)

Værvarslene i dagene forut for sommerens første mandagstreff (må ikke forveksles med mandagscup) var riktig illevarslende, med melding om rekordstore mengder regn i bygene. På samme dag ble imidlertid varslene moderert kraftig, og til slutt kom det en del regn, men ikke så overvettes mye. Det meste hadde gitt seg før starten på kveldens turnering. Det kom riktignok noen dråper på de første par hullene, men det var så lite at de fleste av de fremmøtte ikke tok bryet med å ta på seg regntøy.

Så det var altså litt vått på banen, men ikke så mye at det var til stor sjenanse. Og vi vet jo at banen egentlig tåler regn veldig bra, så lenge jordsmonnet ikke er mettet med vann på forhånd. Bra spilleforhold altså, og de 6 fremmøtte gjorde det meste ut av anledningen, og ingen så ut til å angre på at de tok turen denne mandagskvelden.

Det var ett resultat som stakk seg frem. Roald Eilertsen spilte en fantomrunde på 44 brutto. Noe som ga 25 poeng, og selvsagt overlegen seier (ingen klasseindeling med bare 6 deltakere). Det var flere andre brukbare scorer i og rundt buffersonen også.

Det var så bra faktisk at resultatene til og med står i Golfbox.

Innhold
Klubben