19-18-19

Seniorcup 26. juni 2018

Nei, det er ikke stilkarakterene til Bjørn Wirkola i Skui-bakken i 1965, men derimot vinnerscorene i gårsdagens seriorcup, der det var ganske så jevnt i teten i de forskjellige klassene.

Deltakelsen var det heller ikke noe å si på. 26 i alt, fordelt på A: 5, B: 12 og C: 9.

C-klassen

Unn Wigdahl* forbedret seg hele 8 slag fra forrige tirsdag og gikk til topps med 18 poeng.

Damene hadde tydeligvis et overtak i varmen, for Anne-Brit Westpold Hansen tok andreplassen med 16 poeng.

Eneste hane på pallen i går var Per Haakonsen, som tok tredjeplassen med 15 poeng.

*Stedfortrederbilde inntil vi får tak i ett av Unn

B-klassen

Sa vi jevnt? Både Petter Tomren og Trond Bjerke spilte inn 19 poeng, men Petter har litt lavere handicap, så det var han som fikk førsteplassen, med Trond på andre.

Hakk i hæl fulgte John Sørensen med sine 18 poeng.

A-klassen

Øivind Nordanger har tydeligvis beholdt formen fra seieren i Golfhandelen Open, for i dag triumferte han igjen. 19 poeng ble det, og en seiersmargin på 2 slag til Olaf Thomassen med 17.

Sander Lund traff ballen ofte nok til å ta tredjeplassen med 16 poeng. Denne plassen ble også avgjort på handicap, siden Harald B. Nilsen hadde like mange.

Orders of Merit

Vi trodde tidligere at Olaf Thomassen skulle bli umulig å ha med å gjøre. Han leder fortsatt A-klassen, men ledelsen har nå skrumpet inn til 8 poeng foran Finn Ericsson.Den samme ledelsen har Yngve Andersen i B-klassen. Han har 63 poeng, mens John Sørensen har 55. Petter Tomren og Jan-Roger Arnesen kniver om tredjeplassen, med hhv. 45 og 44 poeng.I C-klassen har Per Haakonsen tatt teten, 7 poeng foran Arve Sørlund, som igjen er ett fattig poeng foran Arve Hansen.

Innhold
Klubben