Mandagscup 20. juni

Kjell_HøydahlKjell Høydahl (som fremdeles ikke har fått mast seg til en billig G-10-driver) spilte nærmest prikkfritt, og vant A-klassen med 20 poeng. Det var så vidt foran en Helge Rivedal som tydeligvis er i bra form (2. plass på Oppegård i forrige uke). På tredjeplassen kom nok en formspiller, Iver Sletten (2. plass i Jernslaget i går) med 18 poeng. Det stilte 17 stykker til start i A-klassen.

På Order of Merit førte imidlerdid ikke disse gode resultatene til noen endringer i toppen, der Trond Syversen (deltok ikke i dag) ligger på toppen.

Resultater A

Order of Merit A

Terje BjørnstadI klasse B var det Terje Alex Bjørnstad som tok seieren, med 18 poeng. Isa-Heid Sørensen fikk også 18 poeng, men ble dømt til andreplassen på høyre hcp. Tredjeplassen tok Hanne Hoel Tofteberg seg av. Det var 14 stykker som stilte til start i B-klassen.

I B-klassen er det heller ingen endringer i teten på Order of Merit. Tony Farinha har fortsatt en solid ledelse med 42 poeng, men Terje Alex Bjørnstad har nå inntatt andreplassen etter fem turneringsrunder.

Resultater B
Order of Merit B

Marianne

Etter en heller begredelig søndag under Jernslaget fikk Marianne Skurdal fart på køllene i dag, og tok seieren i C-klassen med 18 poeng. Inger Sandset og Jens Kr. Tofteberg fulgte på de neste plassene. (Vi beklager det dårlige bildet av Marianne, men det var det beste vi fant.)

Med 43 poeng har imidlertid Per Sarvik fortsatt en solid ledelse på Order of Merit, foran Roald Eilertsen.

Resultater C
Order of Merit C

Birdier

Hull 4 er nok uten tvil banens mest feilindekserte hull, for her blir det premierte birdier galore. Så langt i år har 1/3 av alle mandagsbirdiene kommet på dette hullet, og alle de premierte birdiene i kveldens turnering.

Premierte birdier

Per Frode Haugen, hull 4
Jan Røisi, hull 4
Kåre Elvesæther, hull 4

Ikke premierte birdier

Lars Sandberg, hull 3
Kåre Nordby, hull 9

Med dagens resultater beholdt Lars Sandberg sin klare ledelse på Birdietoppen, mens Kåre Nordby klatret opp til 2. plass.

Innhold
Klubben