Å NEDSNAKKE SEG

(Snakke nedsettende om egen person).

Hvor ofte har vi ikke hørt det, ikke så ofte i selskapsrunder, men også der. Men efter en turnering!!! Det grelleste eksemplet jeg kan referere til er etter en større dameturnering i en klubb jeg også er medlem i, men jeg har hørt det på Krokhol også.

Turneringen er slutt og kaklingen begynner. Uff jeg duffet på hull x. Skal selge køllene og begynne med synkronsvømming. Dette var den dårligste runden jeg noen gang har spilt. Jeg har ikke sving lenger, osv. osv.
Så hva skjer så. Jo, når premieutdelingen begynner er det gjerne de som kaklet høyest om det dårlige resultatet som befinner seg på pallen.

Hva er vitsen!

Kanskje vi det burde innføres en ny etikette-regel for oppførsel etter turnering, hvor man f.eks. må tilpasse hva som sies som følger:Med humoristisk hilsen,

Mange gode poenger Jens. Det er nok mange av oss som er skyldige i dette.

Innhold
Klubben