Å nei!

Et landemerke har gått tapt!

Vi fikk disse bildene fra Marit Bjørnstad i dag. Hun og Terje (avbildet med finlandshette) hadde tydeligvis tatt seg en tur til Krokhol i det fine været i dag, og oppdaget noe grusomt.

Eineren ved utslaget på 8-ern har fått banesår. Og da mener vi ikke denslags den er vant til å få når noen snap-hooker en drive ut mot venstre. Det er mange som har “truffet” denne krabaten.

Den hadde en gang en kamerat – en hardfør furu som sto rett ved siden av – litt til venstre – eller var det høyre? Den hadde tjukkere stamme, og flere greiner, og bød derfor på større problemer når slaget ikke ble rett. I en dugnad et par år etter baneåpning i 2003, hadde banekomiteen fått litt for vide fullmakter. En av dem som hadde truffet denne furuen oftere enn mange andre var nemlig klubbens mangeårige formann i banekomiteen, Ådne Trygg. Siden han kunne så bestemme, ble den furuen hogget ned. Stubben står der den dag i dag.

Etterpå utgjorde derfor eineren det eneste “forsvaret” og sikringen for spillere som kom innover på hull 9, mot snap-hooker fra hull 8.

Vi et ikke om treet kan rehabiliteres, men etter bildene å dømme, virker det som det når er et ex-tre.

Innhold
Klubben