Årets første mandagstreff

Det var i dag, 8. juli 2019.

Som vi har blitt vant til, var mandagsværet særdeles samarbeidsvillig, så det var flotte forhold selv om det ikke var spesielt varmt.

Det var 14 deltakere, alle i én klasse. To startet 12.30, resten kl. 18.Vinner og den eneste som spilte bedre enn sitt handicap, var Pål Valheim. Han fikk spilte på 44 slag brutto, noe som ga 19 poeng.Nummer to ble en debutant, og nytt medlem (innmeldt i april), Ørjan Moy, som hadde en noe ujevn runde, men to par og en birdie pluss litt til, var nok til 17 poeng og andreplass. En flott turneringsdebut med andre ord! (Vi hadde ikke noe bilde, så vi lånte et fra LinkedIn-profilen hanse. I hvert fall håper vi det var hans.)Tredjeplassen gikk til Ronny Waagenæs, den eneste andre som hadde en birdie i dag. Som Ørjan fikk han sin på hull 6. 16 poeng ble det på Ronny.Ellers var det veldig jevnt nedover på listene.Som man forstår, ble det bestemt å spille stableford, mest fordi det var ingen som foreslo noe annet. Kanskje vi neste gang skal prøve noe annet, for eksempel ett eller annet lagformat. Neste gang er altså mandag 15. juli.

Ellers er det verdt å nevne at Enebakkveien ble asfaltert i kveld. Det bød på litt forsinkelser for dem som ble sist ferdig, ettersom de måtte vente på en følgebil forbi anleggsområdet, og deretter ble liggende bakk 550-bussen til Klemetsrud.

Fotballetikette

Hvis det er noen fotballgolfere som leser dette, gjør vi oppmerksom på et par ting:

  1. Det er forbudt å bruke fotballsko med knotter på banen, av den gode grunn at de kan ødelegge den.
  2. Hvis du utilsiktet bruker fotballstøvler likevel, skal du i hvert fall ikke gå over en green i dem. Faktisk skal du unngå greenområder etter beste evne.
  3. Vær oppmerksom på at du har “vikeplikt” for golfspillere hvis dere er i nærheten av hverandre.
  4. Dere må også respektere at golf er et konsentrasjonsspill, og ikke sparke ballen i nærheten av greener når det står folk der som skal putte, eller andre steder på banen når noen skal slå.
  5. Dessuten skal man registrere seg i proshop før man går ut.
Innhold
Klubben