Årsrevisjon 2017

Som foregående år ble årsrevisjonen av handicap for 2017 utført i dag. Du skal ha fått en e-post. Hvis ikke, ligger det sannsynligvis en melding og venter på deg i Golfbox.

I alt var det 171 medlemmer som ble omfattet av årsrevisjonen.

Den største kategorien er altså medlemmer som ikke har spilt nok handicaptellende runder til å få handicap vurdert. Det er 44%, og det er et litt skremmende tall. Når det er sagt, så betyr jo ikke dette at alle som er i denne kategorien ikke spiller golf. Mange av dem spiller antagelig selskapsrunder, og bryr seg ikke om å registrere resultatet. Det er helt OK.

På den andre siden var det 74 medlemmer som ikke fikk sitt hcp endret som følge av årsrevisjonen. Dette er litt flere enn i fjor. Dette antyder at de som spiller handicaptellende runder er blitt flinkere til å ta med både gode og mindre gode runder, noe som er bra.

Men det er noen som får høyere handicap til neste år. 7 blir skrevet oppå ett slag, 1 går opp to, mens 6 stykker kommer til å spille med et handicap i Vårsleppen som er tre slag høyere enn under Elgjakta.

Det var ingen som ble regulert ned.

Årsrevisjonen er også et sikkert tegn (på samme måte som årsmøtet), at sesongstart ikke er så altfor langt unna. Faktisk er det nå under 80 dager igjen hvis banen åpner til samme tid som i fjor.

Innhold
Klubben