August-turneringer

Turneringskomiteen har nå lagt ut terminlisten for august, der selvfølgelig den store begivenheten er klubbmesterskapet.

Dette går 22. og 23. august.

Det er to klasser, herrer og damer. Hvorfor det står A- og B-klassen i Golfbox, vites ikke, men A = Herreklassen og B = Dameklassen. Det spilles slagspill over to dager uten handicap, og selvfølgelig spiles det 18 hull.

Påmeldingen er åpnet og vi anbefaler at så mange som mulig melder seg på. Foreløpig er det bare én, men det er jo en måned til.I tillegg til at de vanlige uketurneringene som mandagscup og seniorcup starter opp igjen, er det nå åpnet for påmelding til den årlige flaggturneringen. Denne går 16. august.

Her er det bare én klasse og det spilles slaggolf med fullt handicap over 18 hull. For dem som er ukjent med formatet, så får du før start utlevert et scorekort og et flagg (noen ganger er de kombinert). Når du har brukt opp alle slagene dine, setter du flagget i bakken der ballen fra det siste slaget landet. Den som kommer lengst, vinner. Nytt av året er at det er fritt valg av utslagssted.

Innhold
Klubben