Baneoppsett for KM

18. august 2022 – Banekomiteen forbereder seg på klubbmesterskapet.

Det gjør de hvert år, men i år blir planene kunngjort på forhånd, slik at spilerne vet hva de kan vente seg.

TIL DELTAKERE I KLUBBMESTERSKAPET PÅ KROKHOL 2022

I anledning klubb-mesterskapet på Krokhol kommende helg vil banekomiteen informere deltakerne om noen forberedelser og beslutninger som er gjort:

  1. I hovedsak følger banemannskapene normal klippe-plan i tiden fram til KM. Unntaket er at vi har ‘sluppet opp’ roughen mellom fway 3 og 5, rough venstre side hull 7 (fram til kløfta), og rough langs fway 8 og 9. Disse roughene er ikke klippet denne uka, og har fått flere vokse-dager enn normalt. Været har fram til sist mandag vært tørt og rough-veksten begrenset. Vi tror effekten skal være håndterbar for KM-spillere, og likevel skille mellom spill i fway og rough.
  2. Alle utslag vil være på gress.
  3. Tee-klosser og hullflagg vil bli flyttet mellom lørdag og søndag slik at vi utnytter banens potensiale og særpreg. Planlagt oppsett for de 2 spilledagene er lagt ved. I noen få tilfeller kan bakre rød eller gul bli erstattet med hhv fremre gul eller hvit.
  4. Banekomiteen har en intensjon om å over tid etablere et KM-baneoppsett (inkl klipping og vanskelighetsgrad) som kan gjenbrukes (årlig), være kjent for spillerne i forkant av mesterskapene, og støtte opp under kåringen av klubbens mestre. Alle tilbakemeldinger og forbedringsforslag mottas med takk!
Innhold
Klubben