Baneoppsett under klubbmesterskapet (oppdatert 18/8)

17. august 2023

Om to dager braker det løs, med ny deltakerrekord i “nyere tid”. Påmeldingsfristen går forresten ut i dag, kl. 18.

Det er banekomiteen som står for oppsettet av banen. Vi har fått følgende informasjon fra komitelederen, Egil Sørset.

Sender over planen for baneoppsettet til klubb-mesterskapet.

Jeg forstår det slik at turneringsledelsen kommer med egen informasjonen om turneringen og noen lokale regler (med særlig fokus på plassering, plugget ball, blå-merket osv.).

Som du vet er banen meget våt nå, og det er sannsynlig at den fortsatt er våt gjennom helgen. Vi har merket betydelige områder med blå staker og spray.

Greenene framstår jevne og med kjent Krokhol-hastighet. Rough ble klippet sist mandag og skal være håndterbare for å finne og spille ballene.

Informasjon til spillerne:

  1. Vi tilstreber hull-lengder nær avstandene som står i scorekortet
  2. Tee-klossene plasseres på områdene som angitt i planen, men vi prioriterer å finne jevne tee-underlag med god gressvekst.
  3. Banen er våt med betydelig sannsynlighet for plugget ball og utfordringer med å finne tørre områder. Spillere bør lese seg opp på reglene for disse forholdene, inklusive  “mistet ball”.
  4. Turneringsledelsen har forberedt egen informasjon om turneringen og lokale regler som det er viktig at spillere setter seg inn i og praktiserer

Oppdatert tabell (18/8)

Ved fingransking av oppsettet ble det oppdaget noen småfeil der vi har samme tee-merking for en front- og en back-sløyfe. Endringen betyr kun noen få meter (fremre/bakre) på samme tee for en av sløyfene på hull 10 (47/10), hull 2 (52/2), hull 3 (42/3), hull 4 (42/4), og hull 16 (47/16).

Herreklassen spiller fra tee 52, dameklassen fra tee 47 og Mixed Netto-klassen fra tee 47 (H) og 42 (D)
Innhold
Klubben