Banestatus 30. september

Nå som det virkelig begynner å bli høst, er det kanskje på tide med en liten banestatus.

Alt regnværet som nå ligger en uke og mer tilbake i tid, fortsetter å sette sitt preg på banen. Det er nemlig ganske vått enkelte steder, som for eksempel på øvre del av hull 2 og deler av fairway på hull 3. Og fordi det er høst, blir duggen liggende lenger utover dagen. I dag var det fremdeles dugg på gresset på hull 3 kl. 3. De som er tidlig ute, må nok også belage seg på rimfrost enkelte dager.Greeenene er, om ikke tørre, så helt greie. Bortsett fra de nevnte stedene er det fine spilleforhold. Hull 1 ble pipeluftet i dag, og resten av greenene står for tur denne uken. Regn derfor med litt variable putteforhold. Dette er essensielt vedlikehold for å sette greenene i stand til å tåle vinteren (ja, vi må nesten snakke om den) bedre. Mange av pinneplasseringene er av det vanskelige slaget, men det regnes vel med at det er nå på tampen av sesongen at formen begynner å innfinne seg.

Det er fortsatt mulig å ta VtG-kurs. Dette var en “drop-in”

Ellers begynner høstfargene å sette sitt preg på omgivelsene, selv om det ikke er ordentlig gyldent enda – og løvet holder seg foreløpig på trærne.

Ellers var i dag siste arbeidsdag i år for Kari og Bent. Vi sier takk for nok et år med god innsats. Klubbhuset vil derfor ikke lenger være betjent på ukedagene, så hvis du vi ha kaffe, er det nok lurt å ta med termos. Vi er imidlertid fortalt at klubbhuset vil være åpent, og betjent, i helgene så lenge det er pent vær.

Innhold
Klubben