Brutte forventninger

Mandagscup 19. juni 2017

Dette var hva vi ble forespeilet av meterologene – til høyre er det vi fikk.

Resultater

Regnet kom med andre ord mye før, og i mye større mengder enn det som var forventet. Det var bare litt duskregn til å begynne med, men da de fleste hadde 2-3 hull igjen, begynte det å bøtte ned. Og vi kjørte hjem i nesten klarvær. Litt uheldig altså.

Været ga nok utslag på scorene, som generelt var temmelig lave, med et par hederlige unntak.Best av alle i dag var Yngve Andersen, som gikk på 44 slag brutto. Dette ga 22 poeng og overlegen seier i C-klassen, hvor det var 7 deltakere.Den andre premien gikk til Kirsten Rogne, som akkumulerte 15 poeng.Odd Hole har begynt å trene – og det gir resultater. I dag tok han sin andre seier i B-klassen på rad. 17 poeng ble det på Odd.Det var ett mer enn det Pål Valheim produserte. Siden han ikke ventet med å dra hjem til etter premieutdelingen, får han ikke bildet i “avisen”.Siden det var 9 deltakere, var det tre premier, og den tredje gikk til Rune Sørlie med 15 poeng. Rune hadde forresten dagens eneste birdie (på 2-ern). Han slo Espen Nordskog på handicap, i Espens første deltakelse i B-klassen.I A-klassen var det 9 deltakere. Her var det flere som fikk seg en overraskelse ved at tredjepremien ble delt ut for 13 poeng. Den gikk til Kristian Bjerve, som viser hva han synes om det.Jon Kittilsen har litt lavere handicap, så han fikk andreplassen, også på 13 poeng.Dagens suverene vinner av klassen var Per Frode Haugen, som produserte dagens beste runde med 39 slag (+3), noe som ga 18 poeng. Hvis vi later som han startet på hull 1, hadde Frode 7 par på rad i dag (hull 1-7).

Orders of Merit

Med dagens seier økte Per Frode Haugen ledelsen på Order of Merit i A-klassen. Han har nå et forsprang på 11 poeng til Lars Sandberg og Jon Kittilsen, som deler andreplassen.Asbjørn Solevåg var ikke med i dag, men beholder likevel sin (igjen) soleklare ledelse i B-klassen. Rune Sørlie har kommet seg opp på andreplassen, men han er 13 poeng bak Asbjørn. Sander Lund ligger bare ett poeng etter Rune, og har Odd Hole rett i hælene, bare ett poeng etter det igjen.Kirsten Rogne er nesten alltid på pallen, og derfor leder hun også OoM-C. Hun leder med 13 poeng på Yngve Andersen, som har kommet seg opp på andreplassen, med en ledelse på 5 poeng til Nordskog-brødrene. Med dagens resultat, rykker imidlertid Yngve opp i B-klassen, slik Espen Nordskog har gjort, så det er mange muligheter for dem som kommer bak.

Innhold
Klubben