Dag for dag (5)

Inspeksjon på Kroken

Det fine været innbød til en tur utover Enebakkveien for å se på ståa på golfbanen. Selv om det er mange vårtegn, blant annet hestehov, er det fremdeles svært mye snø som skal tines.

Hvis du synes disse bildene er litt små, så kan du gå til galleriet nederst i innlegget, der disse og andre bilder er tilgjengelig i større format.Parkeringsplassen er snøfri, men på rangen ligger det fremdeles mye snø. Her mener imidlertid ekspertene i banekomiteen at det vil smelte fort. Det virker som det er gjort forsøk på å bryte opp noen av snøhaugene etter brøytingen av parkeringsplassen, noe som har gått hardt utover noen søplekasser.Greenene ble som kjent måkt 16. mars, så der og hvor snøfreseren har kjørt i mellom er det bart. Det kalde nattetemperaturene vi har hatt i det siste har imidlertid gjort at det har satt seg litt tæle, men det skal ikke være så mye.Foreløpig gjør dette at det er stående vann der det er bart på fairwayene.Greenen på hull 6 får mye lys, og ser bra ut, men vi er blitt informert at alle greenene trenger å sås, for det er visst en god del skader, som ikke vises så godt enda. Dette må imidlertid vente til det er mulig å sette i gang vanningsanlegget, og der ligger vi visst ca. en måned “etter skjema” i henhold til Tom Rune (dvs. tidspunktet for senking pumpen i Lusetjern de siste årene).Gjødsles skal det sikkert også, og skogens konge har allerede gitt et bidrag.Med den nåværende værmeldingen, regner man med at det meste av snøen blir borte i løpet av neste uke, mens hvor fort det tørker opp er mer usikkert.

Det er mange som er interessert i hvordan det går, i tillegg til hele banekomiteen, kom også Stine og Ronny innom med det siste bidraget til rekruteringen, lille Emilie på 7 måneder.

Innhold
Klubben