Dagens runde

Vi har fått følgende rapport og bilder fra Petter Tomren.Hr Redacteur!

Jeg har i dag opphøyet meg til freelance medarbeider for redaksjonen Krokhol, bilde vedlagt. Om dette brukes er jo redaktørens avgjørelse, men jeg fant at rapport var på sin plass.  Det var is på vannpyttene, men fairwayene var myke å gå på, og selv om det var mye sand på noen greener gikk det greit å putte. Så frem til kl 1500, da jeg var ferdig og det begynte å dryppe fra oven, var det helt greit å spille. Det var også noen på rangen, og tre på banen, i tillegg til meg.

Siden det er så langt i sesongen kan man vel tillate seg litt selvros? Det er vel ikke så mange som ser inn på sidene nå, det begrenser jo eventuell mobbing. Det er for øvrig på dagen 3 år siden min hole-in-one, det ble ikke gjentatt, men ellers ble det en fin runde. 21 poeng er ikke dagligdags for meg, heller ikke null stryk og samme ball på avslutning som på start. Det må legges til at jeg spilte fra rødt, men med riktig antall tildelte slag, og noe må da en gammel og skrøpelig gubbejævel kunne tillate seg.

Baneeier samlet baller på rangen, jeg burde hjulpet, men så var det dette med regnet da. Får heller stille en annen gang.

Og hvem vet, kanskje det er mulig enda noen dager…..

Mvh

PetterVi takker Petter for rapporten. Det er meldt om sol i morgen ettermiddag, men det blir kuldegrader etter regnet i dag, men en runde kan bli mulig.

For øvrig kan vi absolutt anbefale andre herrer å også spille fra rødt under de rådende forholdene.

Innhold
Klubben