Deltakerrekord?

Seniorcup 20. juni 2017

I dag var det like mange deltakere på seniorcupen som det var i gårsdagens mandagscup.

Hele 25 stykker stilte til start i det fine været (A: 5, B: 13, C: 7). Banen er også i veldig fin stand.

Birdier

Det var 4 birdier i dag, hvorav to av Olaf Thomassen, på 1-ern og 6-ern. Trond Bjerke fikk også birdie på 6-ern, og det fikk jammen Sander Lund også. Vi velger å vise bilde av Trond og Sander, siden Olaf får flere sjanser.

Resultater

Bjørn Hallme triumferte i C-klassen, som han gjorde for to uker siden. Men det ble målfoto, for Arve Sørlund hadde også 13 poeng. Gerd Brustad tok tredjeplassen i sin første start for året.Hittil i år har Jan Sørhus slitt litt med å finne formen, men i dag slo han til med 18 poeng, og seier i den store B-klassen. Bak ham fulgte tre stykker med 17 poeng, nemlig Yngve Andersen, Terje Ekseth og Kirsten Rogne, i den plasseringsrekkefølgen.Etter en litt skuffende mandagsturnering, slo Olaf Thomassen til igjen, med blant annet to birdier, som alle rede nevnt. 19 poeng holdt med seier med god margin til Øivind Nordanger (15) og Finn Ericsson (14).

Orders of Merit

Ikke uventet er det Olaf Thomassen som leder A-klassen, ettersom han har vunnet alle fem turneringene han har stilt opp i. Han har nesten dobbelt så mange poeng som nestemann på listen.I B-klassen har Jan-Roger Arnesen ledet lenge, og det ser ikke ut til at han er interessert i å gi den fra seg. Ledelsen til Dagfinn Dreyer på andreplass er 15 poeng.Også i C-klassen har en og samme person vunnet alle turneringene (vel, minus én). Derfor leder også Ann Sund Order of Merit, men kanskje ikke så suverent som en  skulle tro. Bjørn Hallme er nemlig bare 6 poeng bak.

Innhold
Klubben