Dette og hint

Fine forhold på Krokhol om dagen, og ganske mange benytter seg av det. På dagens runde kom vi over et par ting.

Fritak i forbindelse med fotballgolf. Vi har nå 18 hull for fotballgolf ute på banen. Ballen du slår kan ende opp i eller ved et av disse hullene (som på bildet). Det er besluttet å behandle disse områdene som GUR (anleggsområde), og du kan derfor ta fritak uten straff hvis ballen ligger i, eller hvis slaget ditt forstyrres av, fotballgolfhullet (som i bildet). Det er bare å finne nærmeste punkt der du ikke er hindret (ikke nærmere enn golfhullet) og så droppe innenfor en køllelengde av dette punktet.

Hull 4 er det hullet hvor det oftest danner seg kø, men av en eller annen grunn er benken fjernet fra der den pleier å stå. Dette håper vi kan bli rettet på.

Hittegods. Noen hadde glemt igjen genseren sin i en av bilene i dag. At den ikke var på, sier selvfølgelig litt om forholdene. Alltid hyggelig å finne hittegods når man har en berettiget mistanke om hvem hittegodset tilhører.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Vår trofaste korrespondent, og veisjef, Petter Tomren, har i dag beskjeftiget seg med å grave opp litt av bunkeren ved treningsgreenen. Han sier:

Da er en slags treningsbunker på plass ved gamle hull 8. Må vel sette seg litt, og rake må på plass.

Vi sier takk som byr – det er nok mange som kan trenge å trene på bunkerslag. Husk at det også er treningsbunkre på nærspillfeltet.

Innhold
Klubben