Digitalt årsmøte

På torsdag skal vi altså ha digitalt årsmøte via Teams.Vi har mottatt litt mangelfull informasjon, men her skal vi prøve å forklare hvordan vi tror det vil foregå. Vi gjør oppmerksom på at vi har meget begrenset erfaring med bruk av Teams.

Før du starter må du sørge for at du bruker en enhet som har lyd, kamera og mikrofon.

Du må melde deg på via Golfbox (bruk lenken nedenfor).

Så vil du motta en e-post som den som står avbildet.

Vi tror ikke det blir sendt ut e-post med mindre du melder deg på.Når du klikker på lenken “Digitalt Årsmøte Krokhol Golfklubb”, blir du sendt til nettleseren din, der denne siden kommer opp. Eksempelet her er på engelsk, siden redaktøren har det som språk på PC-en. Har du enheten satt på norsk som språk, vil den sikkert komme på norsk.

Teams er et Microsoft-program som du kanskje har på enheten du bruker hvis du har installert en relativt ny versjon av Microsoft Office. Bruker du telefon eller nettbrett, vil vi tro at den kan lastes ned fra Apples App Store eller Google Play.

Dette eksempelet er for en PC med en gammel versjon av Office installert, og som derfor ikke hadde Teams installert fra før. Dette er sikkert aktuelt for mange. Har du Teams installert allerede, skal appen åpne seg automatisk (tror vi).

Klikk på knappen som her heter “Download the Windows app”.Deretter får du denne dialogboksen. Klikk på “Save file” (lagre filen).Deretter må du velge et sted å lagre filen. “Downloads” (nedlastinger) er ofte stedet som blir foreslått. Det er et greit sted å laste ned filer.Finn frem til filen du lastet ned. Når du dobbeltklikker på den, skal du få opp denne dialogboksen.

Klikk på “Run” (kjør).Etter en stund, skal du få opp dette skjermbildet.

Skriv inn navnet ditt og klikk på “Join” (bli med).Deretter får du dette (eller et lignende) skjermbilde.

Da er det bare å sørge for at du har startet programmet før kl. 19 på torsdag, når møtet begynner.Når møtet begynner vil du få opp et skjermbilde som dette. Den lille ruta nede til høyre er “deg”.

Lykke til.

Her finner du noen instruksjonsvideoer:

Husk å melde deg på. I skrivende stund er det bare 10 påmeldte, og blir vi ikke flere, blir det ikke rare årsmøtet.

Innhold
Klubben