Dugnad gjennomført

Ingen kunne huske at det noen gang har vært så grønt og fint noen gang under dugnaden.Det stilte et par og tjue stykker til dugnad i dag, og det var omtrent det antallet det var behov for. En del av de bebudede oppgavene hadde allerede blitt gjort av banekomiteen.

Pluss at Odd og Yngve hadde vært ute å satt ut klosser og benker på torsdag.Så det meste av arbeidet bestod i å kjøre bort noen hauger med kvist, …… rake litt …… samt å grave opp …… og rake i bunkrene. (Takk til Kjell Høydahl for bilder.)Det tok et par timer i det fine været, og så var det tid for lunch, der baneeier spanderte mineralvann og pølser.

Deretter bar det ut på banen. For noen var det årets første runde på Kroken, for andre den andre.Greenene er fremdeles litt ujevne og preget av sand, men de er fullt spillbare (bortsett fra hull 3, der det er provisorisk green enn så lenge).

Resten av banen er i nesten uforskammet bra stand, så dugnadssjefen og assistenten hans har grunn til å smile.Her ser det ut til at det ruges på noe, så det blir nok gåsunger på banen i år også.

 

Innhold
Klubben