Dum og smart – samtidig

KM – matchplay

I en måneds tid har turneringslederen mast og mast for å få folk til å melde seg på klubbmesterskapet i matchplay. Senest i dag kom han med en oppfordring for å få flere til å melde seg på.

******************

Finalistene i fjor var Tony Farinha og Stine Torgersen, hvorav sistnevnte ble mester. Hun kan, av gode grunner, ikke stille i år, så tittelen er ledig.

******************Det han hadde glemt i farten, var at turneringen var satt opp med 32 deltakere. Når deltaker nummer 33 meldte seg på, skapte dette problemer. Han ble derfor nødt til å sette opp én runde ekstra, og melde på herrene (og damene) ved navn A., B. og C. Walkover på for å få tingene til å gå opp. Men vi satte deltakerrekord. I fjor var det 26 startende, i 2015 var det 23, og i 2014 var det 24.Matchoppsettet er nå klar i Golfbox, men på grunn av “problemene” ovenfor, er det nå en ekstra runde med fire matcher, av hvilket fire automatisk var walkover. Det må derfor spilles en innledende runde før hovedrunden (runde 2) er fulltallig.Alle kan imidlertid begynne å spille så snart de får i stand en avtale med motstanderen. Matchen skal helst være spilt før datoen som er oppført for den neste runden. Den som er oppført først har ansvaret for å ta kontakt for å avtale tid for matchen.

Husk å betale turneringsavgiften før første match og å rapportere resultatet av matchen med SMS til 48112267. Har du lite med kontanter, kan du også betale startavgiften til dette nummeret med Vips.

Innhold
Klubben