Eclectic – mandagscup 1. halvår

Ettersom den siste mandagscupen før ferien nå er avviklet, er det, tradisjonen tro, på tide å sette opp eclectic-tabeller. Her er faktisk alt arbeidet med å hente frem data utført av Tony Farinha – frivillig! Stor takk til Tony.

Etter at både Elgjakta og Vårsleppen ble organisert som eclectic-turneringer, begynner vel folket nå å forstå hva det dreier seg om. I motsetning til disse to turneringene, hvor man teller den beste scoren på hvert hull over to runder, tar vår herværende eclectic for seg alle rundene som er spilt i mandagscupen frem til 29. juni. Det dreier seg altså om å regne ut “drømmerunden”, scoren du ville ha fått hvis alt klaffet på samme kveld.Birdietørken som vi har merket oss gir seg også utslag her. Det er bare én spiller som har en eclectic score på under par, og det er Per Frode, og halvparten av de fire slagene han er under par kan han takke eagle-en han fikk på hull 9 for noen uker siden for.

Som vanlig er det to tabeller, én alfabetisk for å gjøre det lettere for dere å finne frem til egen score, og én rangert liste. I tillegg til scoren er denne rangert etter antall spilte turneringer (færre turneringer gir bedre ranking) og alftabetisk.

Tabellene har også fått et mer permanent hjem på siden Turnering 2015.

Rangert liste:

Alfabetisk liste:

Innhold
Klubben