En seier og et tap

NSG-lagserien i matchspill

Våre lag var i aksjon igjen på onsdag 1. juni.

Krokhol 1 reiste til Moss og Rygge GK mens Krokhol 2 spilte bortekamp mot Hakadal GK.

På Evje spilte Lars Sandberg og Jon Kittilsen single for Krokhol 1, mens Trond Torgersen og Morten Olstad tok seg av fourball-matchen. Lars greide ikke å ta noen poeng fra sin motstander, som spilte meget godt, mens Jon klarte å dele front-9 og tapte back-9 på det siste slaget på det siste hullet. Det halve poenget viste seg å bli det eneste poenget laget tok.

I fourball var Trond og Morten nære på å vinne front-9, men tapte til slutt med ett hull. På back-9 vant hjemmelaget med et par hull igjen å spille. Ellers var det en flott dag på en lang og krevende bane.Denne gangen var det Kristian Bjerve, Sander Lund, Asbjørn Solevåg og Tony Farinha som utgjorde Krokhol 2, laget som slo Hakadal 5,5-1,5  på bortebane.

Tony hadde spådd at det skulle bli jevnt, og det ble det. I single-matchene fortsatte Kristian sin trend med å være ubeseiret og gikk 0-0, 2/1, mens Tony tapte først 3/1 og vant siste 4/2. Asbjørn og Sander fortsatte sitt gode teamarbeid og vant på de siste hullene på front og back 2/1 og 1/0.Resultater og tabell – Krokhol 1

Til tross for tapet, leder Krokhol 1 sin serie.Resultater og tabell – Krokhol 2

Krokhol 2 leder nå sin serie.

Innhold
Klubben