Et hjertesukk for Golfbox-registrering

Vi er heldige på Krokhol i den forstand at det er god plass, og at man alltid kan regne med å kunne spille når man vil, selv om det er på impuls. Derfor er det mange som lar være å registrere seg i Golfbox før runden.Vi har fått et lite hjertesukk fra Jens Kr. Tofteberg. I tillegg til å gi Jens litt spalteplass er det også grunn til å kommentere på generelt grunnlag.

Det er mange gode grunner til å registrere seg i Golfbox før runden, i tillegg til at det er et krav fra baneledelsen å gjøre det. Det er egentlig ingen grunn til å ikke gjøre det. Du kan til og med gjøre det på mobilen (last ned appen fra Apple App Store eller Google Play). Appen er blitt mye bedre.

Fordeler ved å registrere:

  • Som Jens nevner, får det Krokhol til å virke som en travlere og mer populær bane enn det som er inntrykket hvis noen bare er innom og sjekker tider.
  • Du slipper kanskje å spille alene – folk du kjenner legger kanskje merke til at du skal spille, og registrerer seg i samme ball.
  • Da vet baneledelsen at det er folk på banen, slik at de kanskje kan justere klipping, vanning og vedlikeholdsarbeid deretter.
  • Du blir nødt til å sjekke om din ønskede starttid faktisk er ledig.
  • Utenom åpningstiden til kafeen gjør det det enklere for baneledelsen å sjekke at alle gjester har betalt for å spille, spesielt når mange nå betaler med Vipps.

Et hjertesukk

Golfbox er til for å brukes. Tirsdag 10.07 var det ingen som hadde meldt seg på rundt 11 tiden. Jeg og en greenfee-spiller hadde først meldt oss på 09.40, men på grunn av forsinkelse kom vi oss ikke ut før rundt 11-tiden. Da var det en masse mennesker som skulle spille shotgun i forbindelse med seniortreff. Den runden ble ødelagt.

For det første, det at vi registrerer runder på golfbox gir omverden et bilde på at Krokhol er en populær bane, dess flere jo bedre.

For det andre, reserver banen dersom det skal spilles turnering, slik at greenfee-spillere som ikke har reservert pga. at Golfbox viser at det ikke er noen som skal spille, slipper å vente/dra hjem.

For det tredje; Når det er senior-/mandagstreff bør man ikke spille shotgun som i turneringer, men løpende start, slik at man slipper med å reservere tre til fire starttider.

Dette innlegget står for min personlige mening, og ikke skrevet som leder av turneringskomiteen.

Jens

Innhold
Klubben