Finale 12 – resultater

11. mars 2024

I går ble det spilt Finale 12.

Vi har fått bilder og følgende rapport fra Erlend Bærø.

I februar arrangerte vi en fullbooket turnering med 24 deltagere. Søndag 10/3 ble det arrangert finale for de 12 øverste fra februarturneringen. Noen meldte forfall, så ledige plasser gikk til de påfølgende  på listen.

Banen var Royal Drottningholm utenfor Stockholm – park/skogsbane, tee herrer 5778m og damer 4931m. Start 0900.

Resultatlisten flyttet godt på seg i hele runden, men det var til slutt Jørgen Spillmann som vant på hcp – foran sin samboer Liv Celine Almsbakken.

Begge på -8. Deretter fulgte Erlend Bærø på -7. Neste på listen var på -3.

Closest to pin ble vunnet av Ronny Waagenes med 2,3m.

Longest drive premierte de som faktisk traff fairway, og Dag Raaum drivet seg til seier med 197.4m.

Siste premie var en lagpremie, til beste lag hvor deltagernes sine scorer ble lagt til sammen. Vinnerlaget var Espen, Jørgen, Ronny og Christian.

Alle var enige om det var godt brukte 3 timer en søndags morgen. Siste sjanse til en inneturnering i er klubbmesterskapet innendørs søndag 24/3. I skrivende stund er det 2 ledige plasser igjen!