Fint å kunne spille 9 hull igjen

1. mai 2024

Vi har testet den provisoriske greenen på hull 3/12

Etter en drøy uke med spill på bare 6 hull, ble endelig alle hullene på banen åpnet for spill i dag. Forholdene er stort de samme på hull 3, 4 og 5 som på de andre hullene.

Det er et området med GUR på greenen på hull 4. Det er merket med blå maling, og du kan ta fritak både hvis du ligger inne på området og hvis det er i linjen du planlegger å slå ballen. Husk å ikke droppe nærmere hullet.

Den største interessen dreier imidlertid kanskje om hull 3/12. Her er det etablert en provisorisk green 119 meter foran den ordentlige greenen (som forresten ser veldig fin og grønn ut).

Området den provisoriske greenen ligger på er relativt flatt, og det er blitt sandet. Imidlertid er det enda litt vått, og det gjør at det enn så lenge er litt vel ujevnt å putte på.

Dette vil imidlertid bli bedre etterhvert som det tørker, og det vil bli gjort utbedringstiltak (f.eks. valsing og mer sanding) når forholdene tillater det.

Her er grunnen til at det er provisorisk green. Hele området frem til greenen vil bli behandlet med jordfreser og annet utstyr, og deretter plantet. Banemesteren regner med at gresset vil trenge ca. 8 uker på å gro nok til å bli spilt på.
Innhold
Klubben