Flaggturneringen 2020

Vi kunne vel neppe fått en bedre ramme. Riktignok var det litt grått og lummert da de fleste startet, men etter hvert (dvs. kl. 12.20) kom solen frem, og forble fremme.Baneforholdene var også gode, med unntak av de kjente dreneringsproblemene, så ingen ballplassering i dag. De gode forholdene ble også gjenspeilet av gjennomgående gode scorer. Du fikk ikke premie i dag med mindre du slo ut på hull 19 (dvs. hull 1).

Dagens navn – det var to

Odd Hole fikk sin første HOLE-in one (get it?) på 4-ern i dag. Gratulerer fra alle til vår eldste turneringsdeltaker (84). Verktøyet var driver.

Vi regner med at han tar med seg champagnen i morgen.Foto og vitne: Hanne Hoel ToftebergStefan Johansson har arbeidet hardt og systematisk med golfen sin og har krøpet stadig lavere i handicap i løpet av året. Dagens runde var imidlertid langt bedre enn det. Vi har regnet med at der han lå til slutt tilsvarer en runde på -9 (netto) (81 brutto). Fenomenalt og en absolutt fortjent seier.Det første flagget dukket opp på hull 15 (noe som er omtrent som normalt), og så kom de slag i slag.De aller fleste kom seg ut på hull 17, og svært mange også på hull 18, men skulle du ha premie, måtte du som nevnt ha spilt bedre enn som så.I denne turneringen ble det premier til den beste 1/3 av deltakerne. Antall deltakere var 33, noe som er en stor forbedring i forhold til de siste årene. I fjor var det bare 15, og i 2018 var det 21.

Resultatlisten

Dette er den eneste turneringen der listen starter nedenfra. Det er ikke mulig å legge ut resultater i dette turneringsformatet i Golfbox, så dette er den eneste resultatlisten dere får. Vær oppmerksom på at hvilke hull de forskjellige nådde er litt omtrentlig, ettersom dette ikke ble skrevet ned på lappen som flaggoppsamlerne førte.

Premieutdeling

1/3 av 33 blir 11, og så mange var det altså som fikk premie. Her gikk det i Krokhol-baller og Krokhol-markører og -scorkortholdere.

Nummer 11

Marit Bjørnstad

Nummer 10

Dag Raaum, som hadde gått hjem

Nummer 9

Odd Hole

Nummer 8

Yngve Andersen

Nummer 7

Ronny Waagenæs

Nummer 6

Alexander Løken, som hadde gått hjem

Nummer 5

Øyvind Wulfsberg

Nummer 4

Hanne Hoel Tofteberg

Nummer 3

Elin Bjørnhaug

Nummer 2

Stine Torgersen, som sannsynligvis hadde dagens beste bruttoscore (kanskje 75).

Nummer 1

Stefan Johansson

Galleri

Innhold
Klubben