Føremelding 2. juli

Litt vått – men ellers gode spilleforhold

Redaksjonen utkommanderte en medarbeider til å ta en runde for å sjekke banen etter regnet som er kommet.

Det var ikke mange andre som hadde tatt turen, men to stykker fikk seg en 9-hullsrunde uten regn (fra ca. 13 til 15).

Spilleforhold

Som det er nevnt på forsiden, er det vått mange steder. Dette til tross er det det ganske fine spilleforhold, med gode greener og litt rull på fairway (hvis du treffer på riktig sted). Det skal neppe mer enn én dag til uten regn til at det er tørt igjen.Fairwayen på hull 2 er kanskje der det er våtest i fairway.På hull 3 lønner det seg nok å ikke legge seg for nærme greenen på andre (eller tredje) slaget. Rundt hundremetersmerket er det mye tørrere.

Røffen

Begge roughklipperne har vært i ustand, og derfor begynner det å bli en stund siden røffen ble klippet. Dette har ført til at den er blitt litt lengre enn ønskelig med hensyn til å finne igjen ballen. I dag ble det imidlertid tatt i bruk nyinnkjøpt redskap.Tom Rune melder: Da klipper vi rough med alternativt redskap mens vi venter på at svenskene skal få i gang logistikken med deler til Toro-maskinene. Midtsommeraften er vist langvarig over kjølen.Nærbilde av det nye vidunderet – en allsidig maskin som kan brukes til mye annet enn å klippe roughen når roughklipperne er ute av funksjon.

Hull 4

Her har banekomiteen gjort noen endringer av GUR-området. Det er nå satt opp blå (i stedet for blå med hvit topp) staker – slik at man kan velge om man vil slå der ballen ligger eller droppe i droppesonen, som nå er på oversiden av greenen.GUR-området er også gjort mindre, slik at skråningen ikke lenger er merket som GUR. Havner du der nå, må du altså spille ballen der den ligger (eller henger).

Innhold
Klubben