Fullt hus på Kroken

Skjærtorsdag, 9. april 2020 – Nydelig vær, påskeferie med hytteforbud, …

… barn som skal aktiveres utenfor fotballbanen, populær diskgolfbane – og ikke minst – åpen drive-in-range, bidro til at det ble svært fullt på parkeringsplassen på Krokhol i dag. Vi har sjelden sett maken – unntatt på noen spesielt flotte skidager (og da er det gjerne litt dårligere plass på parkeringsplassen). Og Krokhol var visst ikke det eneste utfartsstedet som merket dette:

Lite skader å se på greenen på hull 2.

Mange lurer sikkert på når banen kan åpnes. Det gjør vi også, men det kan nok ta litt tid, for selv om det er tørt og fint, er det fremdeles kuldegrader om natten, så det er dårlig med gressvekst foreløpig. Vi har vel ikke noen gang sett mindre vinterskader på greenene, så det som skal til nå er først og fremst varmegrader om natten. Det er tørt, så vanning blir nok også nødvendig.

Det var et jevnt sig med mennesker på drive-in-rangen – også en barnefamilie som gikk tur på tvers av den.Mange lurer sikkert på når banen kan åpnes. Det gjør vi også, men det kan nok ta litt tid, for selv om det er tørt og fint, er det fremdeles kuldegrader om natten, så det er dårlig med gressvekst foreløpig. Vi har vel ikke noen gang sett mindre vinterskader på greenene, så det som skal til nå er først og fremst varmegrader om natten. Det er tørt, så vanning blir nok også nødvendig.

Det var et jevnt sig med mennesker på drive-in-rangen – også en barnefamilie som gikk tur på tvers av den.Vi liker jo å bringe nyheter om og på Krokhol. Her er dagens, en “kleshenger” til å henge bøttene på:En annen ting som ser bra ut er at vi endelig kanskje får tilbake puttinggreenen – her er det lite skader å spore:

Innhold
Klubben