Glimret med sitt fravær

2014-11-03-1
Grønt og fint blant bleke novemberfarger

Etter flere uker med god deltakelse var det heller magert fremmøte for mandagstreff 3. november.

Som spådd, og som vi er blitt vant til, var været samarbeidsvillig, selv om solen strevde med å bryte gjennom skydekket. Det kom et par skurer, men de varte ikke lenger enn at de var over når du endelig hadde fått klønet opp paraplyen.

Det var vått på fairwayene, men greenene var superdupre. Grønt er nå den dominerende fargen på banen, ettersom alt høstløvet har falt ned. Det ligger imidlertid nesten ikke noe løv på banen. Banen var altså god nok til at det ble score to (2) birdier. Det var også behagelig temperatur og lite vind.

2014-11-03-2
Solen kom så vidt frem

Tre er et vanskelig antall deltakere, spesielt når to av dem starter en time før den siste. Den personen som spilte alene kunne selvfølgelig ikke få noe tellende resultat og ble derfor disket. Best i dag var Jan Berg Jansen, som sanket seg hele 17 poeng. Vår besøkende fra Huseby og Hankø, Kjell Jenssen, hadde det litt mer strevsomt, men fikk da en birdie.

Vi vet ikke om det var været, Portugal eller starttidspunktet som var skyld i den dårlige deltakelsen, men gir oss ikke og setter derfor opp en turnering også neste mandag, som er 10. november. Langtidsvarselet ser samarbeidsvillig ut.

Den blir satt opp i Golfbox om litt.

"Litt" vått på noen fairwayer
“Litt” vått på noen fairwayer
Innhold
Klubben