God stemning – mandagscup 15. mai

Asbjørn Solevåg spanderte nemlig champagne i dag, siden han ikke hadde noen flasker for hånden forrige uke, da han fikk hole in one på 4-ern.

Dette synes vi er veldig flott gjort av Asbjørn – og ikke minst hyggelig.

Det gjorde også sitt for stemningen at det bebudede regnet uteble, og turneringen ble spilt i oppholdsvær. Grått var det riktignok, men det var til å leve med.Deltakelsen var sånn passe. Med etteranmeldinger ble det 22 som stilte til start (A:9, B: 6, C: 7). Det ble derfor 2 premier i B- og C-klassen og 3 i A-klassen.

Birdies

Det var bare ÉN birdie i dag, og den fikk Dagfinn Dreyer på hull 6 – godt gjort når hullet står på øverste platå.

Resultater

Ovennevnt Dagfinn Dreyer hadde tydeligvis dagen og sanket 20 poeng, noe som holdt til en ganske så overlegen seier i C-klassen. Ellen Herdal tok andreplassen med 16 poeng.I B-klassen var det nok flere som var overrasket over å få premie i det hele tatt. Ingen fikk nemlig mer enn 11 poeng. Og da gikk seieren til Asbjørn Solevåg, på laveste handicap, etterfulgt av Asbjørn Herdal.Dagens beste runde ble levert av Kjell Høydahl, som gikk fire over par (40) og ble belønnet med 20 poeng. Det ga en klar seier i A-klassenforan Olaf Thomassenog Jon Kittilsen, som begge hadde 16 poeng.Det er foreløpig ikke laget noen Order of Merit.

Diverse

Det er nå vann i springen og luft i trykkluftpistolenMarit fant det på sin plass å “kjefte” litt med hensyn til å ringe inn birdier og skrive tydelig på scorekortet.Utstyret står klart for bespisning av elever fra Siggerud skole, som skal ha aktivitetsdager på Krokhol i morgen, torsdag, fredag og neste tirsdag.Det er plantet ny hekk, og de gamle buskene er kraftig beskåret. Dessuten er det kjøpt inn materialer til platting, som vil bli satt opp med det første.

En riktig fin kveld ble det – i beste mandagscuptradisjon.En riktig fin kveld ble det – i beste mandagscuptradisjon.

Innhold
Klubben