Grand Finale

Klubbmesterskapet i Matchplay 2017 – Finale

Finalistene i årets klubbmesterskap i matchplay kunne neppe valgt en bedre dag for å spille den siste matchen i turneringen. Det var vekslende overskyet og sol, vakre høstfarger, og bane i meget god stand. Greenene har neppe vært bedre i hele år enn de er i øyeblikket.

Det ble en ganske så jevn match mellom Sten-Arne Skulbru og Trond Torgersen.Ingen fikk en spesielt bra start – begge fikk dobbeltbogey på hull 1. Det ble kanskje dårlig med oppvarming da de endret starttid og gikk ut 20 minutter tidligere. Men så gikk det litt bedre. Sten-Arne fikk to kjappe par, og var 1 opp etter tre hull. Etter hull 5 var de imidlertid all square igjen. Derfra begynte Trond å få et lite overtak, og da de rundet var han 2 opp. Deretter svingte det litt, før Trond avgjorde da han gikk 4 opp på hull 6 på backen, og det var bare tre hull igjen.En fin seier til Trond Torgersen, som også vant A-klassen i Krokhol Masters for et par uker siden. Gratulerer.På veien til finalen slo Trond følgende spillere: Odd Hole, Lars Sandberg (gratulerer med 60-årsdagen forresten), Marius Nygård og Ketil Nordgård.

Sten-Arne måtte forbi Marit Bjørnstad, Espen Nordskog, Trond Bjerke og Tony Farinha for å komme til finalen.

Matchplaymesterskapet er nå offisielt et familieforetakende, ettersom fjorårsmesteren heter Stine Torgersen.Premiene ble delt ut av Marit Bjørnstad,… så finalistene fikk hver sin klem i tillegg til premiene.

Mye fint folk ute i det fine været

Matchens vendepunkt, A/S etter bogey for Trond og DB for Sten-Arne.

Det avgjørende rykket. Trond er 3 opp etter hull 11.

Glad vinner på vei til kaffe og vaffel.

Innhold
Klubben