Heldig med været

1127-10-2014 – Mandagstreff nummer 6 ble spilt i 15-16 graders oppholdsvær på en bane som blir tørrere og finere for hver time som går uten regn. Da var det også 10 stykker som stilte til start, til tross for at den var fremskutt til kl. 14.30. Scorene gikk fra de gode til de mindre gode. Best i dag var Finn Ericsson, som kunne ta seg fri fordi det er for mildt til å lage is, med fin-fine 18 poeng.

Resultater

Det er nå 20 stykker som har stilt til start i mandagstreff, og Order of Merit ledes ikke unaturlig av de 3 som har vært med på alle seks turneringer.

13Order of Merit

Det er nå 20 stykker som har stilt til start i mandagstreff, og Order of Merit ledes ikke unaturlig av de 3 som har vært med på alle seks turneringer. Order of Merit
Nå som vi har hatt flaks med været i seks uker på rad, går vi ut fra at det vil fortsette og prøver oss på nok en mandagstreff, neste mandag 3. november. Da er solnedgang kl. 16.20, så vi setter starttiden til kl. 14. Hvis det er noen som har lyst til å spille, men som lurer på om de kan rekke det, anbefaler vi at du melder deg på i Golfbox på forhånd, så vil noen vente på deg.

Innhold
Klubben