Hva er han laget av?

Seniorcup 22. august 2017

I går, under mandagscupen spilte Olaf Thomassen en 38-runde og fikk 20 poeng. Under dagens seniorcup gikk han én over par og fikk 21 poeng, presumtivt med sitt nye handicap fra i går. Dette var hans 6. 9-hullsrunde på rad siden lørdag.Det er vel ikke engang nødvendig å bemerke at dette var dagens beste runde, men det ga også en seiersmargin i A-klassen på 8 poeng, ettersom alle de andre fire i denne klassen fikk 13 poeng. I de andre klassene var det imidlertid mye jevnere. Og mye bedre deltakelse. Av de totalt 25 startende, var det 13 i B-klassen og 8 i C-klassen. Været går vi ut fra var like upåklagelig på Krokhol som det var i byen.I B-klassen var det Dagfinn Dreyer som trakk det lengste strået. 17 poeng var ett bedre enn Petter Tomren, Trond Bjerke og Terje Ekseth, som kom på de neste plassene.Det ble egentlig delt førsteplass i C-klassen, for det var to stykker som hadde 16 poeng. Førsteplassen gikk imidlertid til Jan Berg Jansen på handicap, slik at Ann Sund måtte ta til takke med andreplassen.

Orders of Merit

Olaf Thomassen har 8 seire i A-klassen av 10 mulige, og leder derfor klart, som han har gjort det meste av sesongen. Nærmeste utfordrer er Finn Ericsson, som er 40 poeng bak. Han må nok nøye seg med å kjempe med Øivind Nordanger om andreplassen. I den kampen har Finn en ledelse på 11 poeng.Jan-Roger Arnesen klarte å øke poengbeholdningen med 3 poeng i dag, men nå har han “brukt opp” de dårlige resultatene han hadde i midten av sesongen, og trenger derfor noen topplasseringer på tampen av sesongen for å sikre seieren i B-klassen. Han ligger imidlertid godt an, for han har et forsprang på 11 poeng til Trond Bjerke, som ligger nærmest. Han ligger imidlertid bare ett poeng foran Kirsten Rogne, mens Dagfinn Dreyer, som tok godt innpå med dagens seier, er 16 poeng etter teten. Siden han bare har spilt 9 turneringer, har han gode muligheter til å rykke oppover på listen.I C-klassen leder Bjørn Hallme fremdeles, men Ann Sund tok godt innpå med dagens andreplass, og det skiller nå bare 7 poeng. Det vil bli vanskelig for Bjørn å øke poengsummen sin nevnelig, ettersom han snart ikke har noen dårlige plasseringer å bytte ut. Han ble for eksempel stående på stedet hvil etter dagens tredjeplass.

Ann derimot har en 5. og 6. plass som kan byttes ut med noe bedre hvis formen holder. Arve Sørlund har tredjeplassen, 11 poeng etter Ann.Nå sier vi ikke at dette skiltet er relevant for seniorcupen, men vi tok det på søndag og har bare ventet på å kunne bruke det. Det står der enda, ved brua over Krokholbekken opp mot 2-ern.

Innhold
Klubben