Hvem har spilt flest runder?

Tidligere i år fant vi ut at Golfbox “sparer” på hvor mange runder og turneringsrunder medlemmene har spilt, og vi har holdt et visst øye med denne statistikken i løpet av sesongen.

Nå som sesongen er avsluttet har vi altså fasiten.Først noen kommentarer. Bare runder som er bestilt i Golfbox telles, og de telles for hver starttid du bestiller. Hvis du ikke møtte opp til avtalt tid, telles runden likevel. Og, hvis du gikk ut uten å sette deg opp i Golfbox, telles den ikke. Spiller du en 18-hull selskapsrunde, blir den altså telt som to runder @ 9 hull. Turneringsrunder telles som én runde, uansett om det er en 18- eller 9-hullsturnering. Derfor er altså ikke statistikken 100 % “riktig”.I henhold til Golfbox har vi nå 325 medlemmer, noe som er en økning på over 50 % fra i fjor.

Av disse har 257 spilt minst én runde. 68 har ikke spilt en eneste runde, mens 20 medlemmer nøyde seg med én.

154 medlemmer har spilt mer enn 10 runder, mens 29 har spilt 50 eller flere (ca. to ganger i uken). De fem aller ivrigste har spilt over 100 runder på Krokhol i år.Aller øverst på listen troner Yngve Andersen med hele 147 runder, hvorav 32 var turneringer. Han har ligget øverst i hele år, og med klar margin. Asbjørn Herdal la imidlertid inn en kraftig sluttspurt, og endte opp med bare 2 runder mindre spilt, altså 145. Nevnes bør også den eneste ikke-pensjonisten blant topp-10, nemlig Stefan Johansson, som spilte 131 runder.Perspektiv: sesongen var 190 dager lang.Klubbens medlemmer spilte til sammen 5892 registrerte runder, hvorav 4861 var selskapsrunder og 1031 var turnering. 42 medlemmer spilte 10 eller flere turneringer.

Nå får vi bare se om vi kan “slå” dette til neste år.

Her er topp-100-listen (du måtte spille minst 22 runder for å komme på den):

Innhold
Klubben