Inspeksjonsrunde

I det fine været i dag ble det for fristende å dra ut til Krokhol for å se selv det som har blitt rapportert av andre i løpet av uken.

På turen fant vi (for vår del) årets første hestehov.Det vi så er oppmuntrende, og dessuten var vi så heldig å få følge med banekomiteen. Finn Ericsson sier at han aldri har sett greenene på hull 3 og 4 (de tradisjonelle problemgreenene) så bra så tidlig på året. Det er lite tegn til soppangrep på noen av greenene. Faktisk er den greenen som ser ut til å ha klart seg dårligst den på 7-ern. Og det er jo den som har best forutsetninger for å klare seg best, med mest lys og avrenning.Med unntak av et stykke foran greenen på hull 4 og de mest skyggefulle områdene på fairwayen på hull 3, er banen nå så og si isfri. Men, det er naturlig nok fremdeles ganske vått, og tælen er ikke langt under overflaten. Det er få tegn på utstrakt isbrann på fairwayene.

I løpet av en ukes tid regner vi med at isen er borte, både på land og vann, men spillbart er det foreløpig ikke. Banekomiteen planlegger dugnad lørdag 22. april med påfølgende åpning.Forhåndsvarsel

Dugnad

Årets hoveddugnad er planlagt for

første lørdag etter påske, m.a.o.

lørdag 22. april.

Nærmere informasjon følger, men sett av datoen.Vi prøvde drive-in-rangen også. Den er faktisk våtere enn banen, så det vil nok ta litt tid før det er tørt nok til å kjøre ballplukkeren, og åpne ballautomaten. Når dette skjer er usikkert. I mellomtiden må man slå seg til tåls med selvplukk og/eller egne baller. Mattene som ligger ute er forresten også gamle og harde, og de nye som ble kjøpt i fjor blir nok ikke lagt ut før rangen åpner på ordentlig. Gressutslagsområdet kommer til å være stengt inntil det blir ordentlig gressvekst.

Om en måned regner vi altså med å være i gang.

Innhold
Klubben