Invitasjon til Krokhol Texas Scramble – år 2

18. august 2022 – Årets største turnering – for alle men spesielt for nybegynnere

For å gi et turneringstilbud til dem som akkurat har begynt å spille golf, arrangerte vi i fjor Krokhol Texas Scramble for første gang.

Det ble en strålende suksess!

Den ble da arrangert 19. september og det var hele 68 deltakere – det er en rekord vi ønsker å slå i år. Derfor går årets turnering av stabelen 28. august, noe som øker sjansene for gode forhold.

Alle skal ha fått denne e-posten fra klubben:

Premier til alle: Her var det skoposer, drikkeflasker, håndklær og ymse andre ting fra vår sponsor Golfhandelen.

Søndag 28/8 kl 10.00 blir det turnering som er primært for nybegynnere med hcp 54 til 32. Vi ønsker å hjelpe våre nye medlemmer og de som ikke helt har kommet i gang med golfen. Målet er å bidra med litt kunnskap til å mestre spillet og inkludere dere i golfmiljøet som vi har i Krokhol golfklubb. Dette er en meget fin mulighet til å få litt turneringstrening.

Vi setter sammen fire spillere som danner et lag. Dere spiller hele tiden på den beste ballen. Slår en i skogen og en ligger midt i banen, plukker den i skogen opp ballen og legger den i nærheten av sin «makker» som ligger midt i banen. Dette spillformatet kalles Scramble.

Hvert lag vil ha en minimum en person som har turneringserfaring fra tidligere (slike oppfordres derfor å melde seg på) og som kan bistå med spørsmål rundt golfregler og diverse. Vi gleder oss masse til å tilbringe dagen sammen med dere!

Meld dere på i Golfbox under klubbturneringer, turneringen heter Krokhol Texas Scramble. Påmelding frem til 26/8.

For medlemmer koster det ingenting å delta!

For spørsmål rundt dette med Golfbox eller påmelding send sms eller ring
Stine Torgersen tlf 900 21 709 eller Stefan Johansson på tlf 981 38 356.

Innhold
Klubben