Julehilsen fra Tom Rune

23. desember 2023

Tom Rune har skrevet en julehilsen til medlemmene. Den går ut per e-post, men blir noe forsinket siden han bare kan sende ut 10 av gangen på grunn av en funksjonsfeil.

Til medlemmer av Krokhol Golfklubb fra Krokhol golfbane v/Tom Rune Larsen

Informasjon julen 2023

Vil først takke for en hyggelig, men våt sesong på Krokhol. Nedbøren satte sitt preg på siste del av sesongen,  inkludert klubbmesterskapet.

I juni ble Krokhol Open Euro Tour gjennomført på diskgolfbanen. Dette var en stor suksess som gir mange synergieffekter for Krokhol golfbane og også gjør golfbanen mer kjent i Norge og verden. Turneringen kan ses på Youtube. Søk på Krokhol Open.

Neste år kommer det et enda større arrangement på diskgolfbanen. Det går av stabelen 8. til 14. juli, hvorav selve turneringen går fra 12. til 14. juli. Dette medfører at 18 hull på diskgolfbanen vil bli lagt på vår golfbane. Dette blir en meget bra happening på Krokhol og mye av den ordinære banen vil være med på TV dekningen av turneringen. Denne omleggingen vil føre til at golfbanen vil være stengt for spill fra 8. til og med 14. juli. For å kompensere dette er jeg i forhandlinger om noe redusert greenfee på nabobaner.

Som det vil komme frem av årsrapporten fra banekomiteen, så er det gjort mange forbedringer når det gjelder vann på banen. De verste punktene på hull 2, 3, 5, 8 og 9 er tatt hånd om. Forbedring av drenering og overvannshåndtering vil være en årlig oppgave.

I løpet av året er det investert i maskiner som merkbart vil bedre kvaliteten på banen. 

Prisene for kategoriene som gir rettigheter på Krokhol golfbane gjennom Krokhol Golfklubb er justert for året 2024.  De nye prisene er relevante for baner rundt oss av samme standard. De nye prisene finner du her: https://krokhol.no/medlemsservice/medlemskap/

Kategorien «student» vil nå ikke tilbys til nye medlemmer. De som har vært medlemmer i 2023 kan videreføre dette hvis de fremlegger studentbevis.

Hvis du ikke vil være medlem neste år, så må du sende en skriftlig utmelding per e-post til kontor@krokhol.no før 31.12.2023. Når du har meldt deg ut skriftlig, så vil det automatisk tre i kraft 31.12.23

Ønsker dere en riktig GOD JUL!

Tom Rune Larsen

Krokhol golfbane

Innhold
Klubben