Kjempefine forhold for seniorcupen

Seniorcup 23. mai 2017

Endelig kom sommeren for fullt – og det ble en nydelig dag på Krokhol for de 20 påmeldte (A: 5, B: 10, C: 5). Flere av seniorgruppens medlemmer var også i aktivitet tidligere på dagen som hjelpere på aktivitetsdagen for Siggerud skole, og derfor gikk ikke starten før kl. 12.30, men neste uke er starten tilbake på normalt tidspunkt, kl. 11.30.Til tross for varierende scorer, virket det som alle de involverte var særdeles fornøyde med dagen, og det skulle jo egentlig bare mangle, så fint som det var.Derfor gikk også fotografen litt amok, og det ble kanskje i overkant mange bilder, men han hadde ikke hjerte til å utelate noen av dem som er vist i galleriet nedenfor.

Resultater

Klasse A

Det er imidlertid ikke noe synd på Olaf, for han tok hjem den eneste premien som ble delt ut i A-klassen. Han hadde et fargerikt scorekort i dag, men de to birdiene gjorde at han fikk 18 poeng, og var egentlig den eneste som fortjente en premie også.

Klasse C

I denne klassen var det også bare én premie, og den gikk til Ann Sund, som sanket 13 poeng. Vi håper hun endelig er fornøyd med bildet.

Klasse B

Her var det imidlertid 3 premier, og det var Per Haakonsen som tok seieren med 13 poeng. Her applauderes han av Finn Ericsson.

Poenget bak fulgte Jan-Roger Arnesen, som dermed fikk andreplassen på 12 poeng.

Kirsten Rogne hadde like mange poeng, men ble altså dømt etter på høyere handicap.Det foreligger foreløpig ingen Order of Merit-liste for Seniorcupen, men vi regner med at den vil være på plass med det første.

Galleri

Innhold
Klubben