Kjøle varmt

Dette er et uttrykk som visstnok er vanlig i Gudbrandsdalen.

Det er treffende for denne helgen fordi værmeldingen for morgendagens åpningsturning byr på sol, men relativt lave temperaturer. Faktisk er det meldt kuldegrader i løpet av natten. Ikke desto mindre forventer vi at banen vil være i like bra stand i morgen som den var i dag. Fairwayene er omtrent uten lyte, og roughen har ikke fått anledning til å vokse seg tjukk og ekkel enda. Greenene er OK, men fremdeles med såpass mye sand at det er utfordrende å få satt i gang en god rull.

Det var lite besøk på banen i dag, antagelig fordi folk forventet vanskelige forhold. Riktignok var været litt schizofrenisk, med vekslende solskinn og isende nordavind med islett av regn, men spilleforholdene var utmerkede.

Alt ligger til rette for en fortreffelig Vårslepp i morgen. Dette vil nok de 29 deltakerne sette pris på. I denne forbindelse gjør vi oppmerksom på at en eventuell etteranmeldt kan få mulighet til å spille på lag med klubbmesteren, Per Frode Haugen, som foreløpig er satt opp med “GOLFDAME, Maren” som parter.

For den første mandagscupen er imidlertid ikke utsiktene like gode. På mandag er det meldt et jevnt sig med regn hele døgnet (det begynner ved halv to-tiden). Det er ikke store mengder det dreier seg om hver time, men alle monner drar. Banen vil sette større pris på dette enn de brave 16 som så langt har meldt seg på.

Vi forventer at været vil bli veldig mye bedre enn det som er meldt, og oppfordrer derfor flere til å melde seg på.

Innhold
Klubben