Kjøp deg god

På søndag er det igjen dags for Pink Cup.

Det er den eneste turneringen i hele år hvor din plassering på resultatlisten ikke bare er avhengig av dine golfferdigheter. Du kan nemlig kjøpe slag, og dermed øke spillehandicapet ditt – vel og merke bare på denne dagen. Hvert ekstraslag du kjøper, koster 50 kroner.

Turneringen har også Norges styggeste vandrepokal. På den får du ikke navnet ditt gravert, men skrevet med korrekturlakk.Jon Kittilsen har vunnet pokalen de siste to årene, og er IKKE interessert i å vinne den til odel og eie – men han satser, og vi anbefaler alle med ambisjoner på dagen å kjøpe minst 4 slag. Det beste er dog 6 slag, for da kan du betale med en 500-lapp og turneringskomiteen behøver ikke å gi vekslepenger.Alle inntektene går uavkortet til Brystkreftsaken. Derav rosa sløyfe. Alle deltakere oppfordres på det sterkeste å ha på seg rosa skjorte/caps/genser/pullover/tversover/bukser e.l. på dagen.Det er også anledning til å gi penger selv om du ikke har tid til å spille. I så fall kan du Vipse til 45613557 (Ragnhild Lied Johansen). Det er selvfølgelig også mulig å betale mer uten å kjøpe ekstra slag, selv om du spiller.De siste årene har Krokhol ligget helt i teten på landsbasis når det gjelder innsamlede penger per medlem. Ragnhild (Pink Cup-general) kan fortelle at i fjor ble vi faktisk nummer 6. Vi fikk inn kr. 10.300. Det er altså tallet som skal slås i år.Meld deg på nå!

I skrivende stund er det alt for få som har meldt seg på. Alle klubbens kvinner bør i hvertfall melde seg på – og det samme gjelder dem som er gift med eller sammen med en kvinne.

Innhold
Klubben