Klubbmesterskapet i matchplay er i gang

1. juni 2022 – Seeding og trekning er nå gjort

Til slutt var det 35 spillere som meldte seg på. Dette resulterte i at det blir en “pre-runde” for de seks lavest seedede, vinnerne av disse tre matchene spiller mot de tre toppseeded deltakerne i neste runde. Hvis noen lurer, så ble seedingen gjort i henhold til den handicap du hadde ved påmelding.

Vi ser helst at runde 1 (“pre-runden”) gjennomføres innen 15. juni, og at andre runde gjennomføres innen utgangen av juni.

Vi minner om at startkontingenten på 50 kroner skal betales før runden startes med Vipps til 481 12 267. Det er flere som har betalt allerede.

Den som står først på startlisten er ansvarlig for å ta kontakt med motstanderen. Kontakt turneringslederen (se nedenfor) hvis du trenger kontaktopplysninger.

Det er vinneren av hver match som er ansvarlig for å rapportere resultatet så snart runden er ferdigspilt, enten per SMS til 481 12 267, eller per e-post til jon.kittilsen@getmail.no.

Det enkleste er om du tar et bilde av scorekortet og sender det. Eller, skriv resultatet på denne måten: “Lars vant 1 opp” eller “Sander vant 3/2”. I det første tilfellet ble det spilt 9 hull, og Lars vant det siste hullet. I det andre tilfellet ledet Sander med 3 slag da det var to hull igjen å spille, og matchen avgjort.

Dere må gjerne fullføre runden etter at resultatet er avgjort, men de siste hullene teller da altså ikke.

Lykke til! Send gjerne inn andre bilder fra matchen også.

Kontakt gjerne Jon Kittilsen hvis det er noe du lurer på.

Resultatene blir kunngjort fortløpende her på hjemmesiden og i Golfbox.

Innhold
Klubben