Knut vant match 21

15. juli 2023

Knut vant 3&1 mot Stefan.

Vi traff Stefan Johansson på Krokhol i går. Da var planen å spille en fadderrunde. Men så…

Her er rapporten fra Knut Sørset:

Det ble en spontan og hyggelig match mot Stefan da begge var på Krokhol i kveld.

Hull 1 delte vi på par etter at begge traff green.

Hull 2 spilte vi nesten identisk der vi la oss med 30 cm mellomrom etter utslaget og begge la seg høyre på green. Vi delte på par.

hull 3 var vi begge rundt green etter tre slag, men Stefan fikk bogey og jeg par. 1 opp Knut.

Hull 4 delte vi på par etter et bra innspill fra meg og en solid par-putt fra Stefan.

hull 5 havnet begge i fairway. Derfra tok vi forskjellige veier etter dårlige andreslag, men vi møttes igjen på green. Jeg bommet på min birdie-putt  og satt par, mens Stefan satt sin birdie. Fortsatt 1 opp.

hull 6 tok vi også forskjellige veier, men viste at det er mulig å spille inn fra flere ulike vinkler. Begge hadde gode forsøk på birdie, men endte på par.

hull 7 la jeg meg i fairway med 40 meter igjen, mens Stefan misset og gikk i rødt. Han endte med bogey og jeg par. Dormy.

hull 8 la jeg meg vanskelig, men slo meg over skogen og inn på green. Stefan la seg perfekt i fairway på høyre side, men duffet andreslaget. Stefan gikk av med dobbel, mens jeg fikk par. 3 opp og matchen var over. For ordens skyld spilte vi også hull 9 hvor begge fikk par.

Dette var sesongens andre match i 3. runde. Stefan var seedet som nummer 6, mens Knut var nummer 11. Handicapforskjellen gjorde at Knut fikk slag på hull 5 og 7.

Siden dette var en match i 3. runde, blir den neste matchen en kvartfinale for Knut. Der møter han vinneren av matchen mellom Sondre Engehagen (seed 30) og Ketil Nordgård (seed 14).

Det kan altså bli et møte mellom tidligere mestre. Ketil vant i 2012 og 2013, mens Knut vant i 2020.

Vi minner om at i år skal kvartfinalene spilles over 18 hull, og fra tee 52 for herrer.

Innhold
Klubben