Kveldssolens pris

Mandagstreff 23. juli

Årets siste sommertreff fikk topp deltakelse. 20 stykker gikk ut i firerballer fra hull 1, 2 og 3. Det var en god ting at Marit Bjørnstad var en av deltakerne, slik at det ble satt opp en startliste. Uten hadde det nok fort blitt kaos.

Som vi har vendt oss til denne sommeren, var været strålende. Det er derfor vi synger kveldssolens pris. Det var akkurat nok vind til at det var særdeles behagelig utpå der. Banen er bra den også, selv om vi først fant ut da vi kom på banen at greenene er blitt vertikalskjært.

Det ble bestemt at scorekortene ikke skulle samles inn og resultatene føres inn i Golfbox, men her har vi en liste over deltakerne og deres poengsummer. Så kan jo hver og en regne seg frem til hvem som var flinkest.Nytt medlem Bjarne Røed, som deltok i sin andre mandagstreff, fikk sin første birdie noen sinne på 1-ern. Dette ble behørig belønnnet av Marit, som tilfeldigvis hadde en Tork-kniv hendig. Gratulerer til Bjarne, som nå kan glede seg til at den “ordentlige” mandagscupen starter opp igjen neste mandag.

Innhold
Klubben