Litt av en mandagstreff

Mandag, 5. oktober 2020

Hele 14 spillere registrerte seg på forhånd, og tre spilte tidligere på dagen og la scorekortene i postkassen.

Været var fint og mildt, men banen var litt våt etter gårsdagens og nattens regn. Det krevde derfor gullrene treff for å få ballen til å gå dit man ville.

Med sol kom også høstfargene til sin rett.

Noen gode scorer var det også, og generelt var prestasjonene ganske bra. Hele 12 av de 17 startende leverte en score innenfor det vi i gamle dager (2019) kalte buffersonen (for de fleste 16 poeng og bedre).Dagens suverent beste runde ble levert av Ketil Nordgård som gikk på 38 slag brutto (+2) for 21 stableford-poeng. Arve Bjerke var ikke langt bak. Han spilte tidligere på dagen og leverte en 41-runde fra rød tee som var verdt 20 poeng.

Det var en til på 20 poeng, nemlig Kjell Høydahl, som nå har som eneste gjenværende mål for sesongen å få lavere handicap en Jon Kittilsen før sesongen avsluttes. Vi får se om det holder.

Kjempefint at så mange stiller opp for dette tiltaket. Det er sånne ting som dette som utgjør en golfklubb.

Jostein Olafsen og Olaf Thomassen (ikke beslektet) fikk også 18 poeng eller mer.Alle kveldsballene gikk ut før 16.30 og kom in før det ble ordentlig mørkt, men det spørs om vi ikke må være forberedt på å starte enda litt tidligere neste uke (som er den siste mandagen før det ikke lenger er sommertid).

Vi gjør oppmerksom på at scorekort som fylles ut i Golfbox-appen ikke er tilgjengelig i turneringsmodulen. Alle scorekort må derfor fremdeles leveres på papir, ettersom vi ikke har aktivert “online scoring” for disse “turneringene”.

Vi ser frem til vel møtt neste mandag.

Bildegalleri

Innhold
Klubben