Litt våt Pink Cup

Pink Cup 2017

Banen hadde tørket opp betraktelig fra i går, og spilleforholdene på bakken var betraktelig bedret. Værmeldingen var ikke så verst – 13° 0 – 0,1 mm nedbør (i byger). lett bris, 4 m/s fra sør. Så forholdene lå godt til rette for en vellykket turnering.Litt våtere enn ventet ble det nok og prestasjonene ble nok preget av dette.Det ble bestemt å bruke fortløpende start i stedet for shotgun, så det ble litt venting. Shotgun hadde kanskje vært bedre, ettersom det bare var ca. 20 påmeldte, hvorav 16 fullførte. Antallet var nok like mye påvirket av at dette var andre turnering på to dager, som av været.

Trofeet

Dette er det vi spiller om, en vandrepokal satt opp av … ?

Som du ser, så får du navnet ditt på den. Det er delte meninger om hvor attråverdig det er å sette den på peishyllen.

Det vi spiller FOR er imidlertid brystkreftsaken – som vi prøver å samle inn så mange penger som mulig til. Foruten startkontingenten, var det mange som benyttet seg av anledningen til å kjøpe ekstra slag (kr 50 per stykk) i dag. Premieringen er på grunnlag av dette, mens resultatene som står i Golfbox brukes til å regulere handicap.

Beløp innkommet til Pink Cup 2017

Ragnhild skriver:

Ved avsluttet turnering var det blitt samlet inn kr. 8900, som går uavkortet til Brystkreftsaken. Dette er nesten 1000 kroner bedre enn fjorårsresultatet på kr. 7950.

Givergleden var helt enestående – vi takker alle sammen for et strålende resultat.:-)
En helt spesiell takk også til Telaris som raust sponset oss med 1650 kroner. Det setter vi utrolig stor pris på!

I fjor kvalifiserte vi oss til Landsfinalen (ble nr 24 på landsbasis). Vi fikk veldig sen beskjed, så dessverre klarte vi ikke å stille “mannskap” til turneringen.
Men vi kan jo håpe at vi kan klare det i år – og at noen har anledning til å reise.
I fjor var landsfinalen på Hareid – Sunnmøre golfklubb. Vi får se hva som skjer.

Til alle dere som ikke hadde anledning til å delta!

Dere kan likevel bidra til å gjøre Pink Cup en enda større suksess både for Krokhol og Kreftsaken. Alt du behøver å gjøre er å VIPSE beløpet du ønsker å gi (vi foreslår minst 50 kroner), til Pink Cup-general Ragnhild Lied Johansen:

Mobilnummer: 456 13 557

Merk betalingen: Pink Cup 2017

Resultater

Jon Kittilsen vant vandrepokalen for andre år på rad. Han hadde en brukbar runde som ga 34 poeng, og tillegg hadde han kjøpt 6 ekstraslag, slik at totalen ble 40 poengVed etterregning viste det seg at det var egentlig Knut Olav Sørset som ble nummer 2, også han med 40 poeng. Turneringsledelsen beklager rotet og vil ordne opp i premieforholdene.Espen Nordskog fikk andrepremien. Han hadde også vært rundhåndet ved påmeldingen, og fikk 38 poeng (31 poeng netto + 7).Ronny Waagenæs hadde gått hjem før premieutdelingen, så han vil kanskje bli overrakt denne kjekke drikkeflasken og de tre Krokhol-ballene ved en senere anledning. Han fikk 34 poeng (32+2).

Resultat Pink Cup 2017

Ellers…

Det er

Flesk og duppe

på menyen før morgendagens mandagscup.

Det er fullt mulig å etteranmelde seg.Denne plakaten henger på startbua – hold av datoen. Vi kommer tilbake med mer informasjon snart.Vi synes hovedbildet ble så fint (om vi så skal si det selv, at vi gjentar det en gang til. Banen er ikke bare grønn og fin, den begynner å bli riktig bra også.

Innhold
Klubben