– Lord Nelson, Lord Beaverbrook, Sir Winston Churchill, Sir Anthony Eden …

15. juni 2021 – Stine Torgersen og Jens Tofteberg spilte match klokken 11 i dag.

Vi har fått en Lilleliensk rapport fra Jens, som vant 1 opp.Matchen mellom Stine og Jens utviklet seg til et sant drama. Selvfølgelig hadde Jens en fordel med 16 flere slag en Stine, men holdt det?

Stine er langtslående, så der hadde hun et overtak på Jens. Det startet godt i Jens sin favør, 4 – 4 på første, 5 – 5 på andre, Jens 2 opp.

Hull 3 ble delt med Stines 5 mot Jens’ 7. Jens hadde overtaket!!! Hull 4 ble en katastrofe for Jens, Jens 1 opp.

Hull 5 tar den langtslående med endel problemer, ut i grøfta til høyre, men tredje slaget over vannet og fjerde slaget på green. Jens hadde ingenting å stille opp med. A/S.

På hull 6 rotet Stine det skikkelig til, duffer og greier. Jens 1 opp.

Hull 7: Jens vil helst glemme det.

Hull 8 ble delt, så vidt Jens husker ble det 7 – 5.

Da var det All Square.

På hull 9 slo Jens en OK drive, havnet ned i blått, Stine mellom kollene. Etter 3 slag var Jens på Green mens Stine var der på to. Jens lengst unna, putter til en drøy meter fra hullet. Stine er 10 cm fra hullet på 3, og setter sin putt for par.

Jens må sette sin putt, og jaggu gjør han det. Synd men sant, og neste kapitel er Kristian. Har Jens slått Stine … hva er da problemet med Kristian?????Scorene ovenfor avviker litt fra det Jens har beskrevet, dette er for å korrigere for måten Golfbox tildeler handicap på og få riktig resultat.

Jens har rett med hensyn til at han møter Kristian Bjerve i neste runde.

Innhold
Klubben