Mandagscup 11. mai 2020

Strålende dag/kveld

Det var nesten ingen spor igjen etter gårsdagens nedbør, og det var faste, fine forhold stort sett overalt, bortsett fra de stedene alle vet om. Varmt var det ikke akkurat, men det var ikke nødvendig med mange lag med tøy som i går.

Vi kan ikke tenke oss at det er mange som har fairwayer så fine som denne for eksempel.Greenene var det heller ikke stort å utsette på. Det eneste som mangler nå er litt mindre nattekulde, slik at veksten virkelig kan skyte fart. Da blir de antagelig litt mere mottakelige. De er litt harde nå.Igjen var det en del som benyttet anledningen til å spille på formiddagen – da været var aller best, og de siste var nok ferdige før sju. For en gangs skyld var det ikke så mange andre på banen.

Resultater

Vi måtte vente litt men ved firetiden var resultatene klare, og scorene lagt ut på Golfbox. De var ikke spesielt imponerende denne gangen heller, og det var ingen som gikk under par.

A-klassen

Best i dag var de to som spilte best på søndag. Både Stine Torgersen og Morten Olstad gikk på par. Siden Stine har lavest handicap (men ikke med så mye når hun spiller fra gult), tok hun seieren med 40 slag brutto (+4 = dagens beste runde).

Stine vant.

Morten gikk på 43 og ble nummer to.

Ronny Waagenæs tok tredjeplassen med +1.

B-klassen

Her ble det uhyre jevn, med tre stykker på +2.Robert Eilertsen tok sin andre seier på rad fordi han hadde 1/10 bedre …

… handicap enn Sten-Arne Skulbru.Kristian Bjerve ble nummer 3.

C-klassen

Her var det også jevnt. To stykker endte opp på +3.Bjarne Røed tok seieren på lavere ….. handicap enn Oscar Stovner Storeide.Stefan Johansson tok tredjeplassen på +4.

Orders of Merit

I A-klasssen tok Stine Torgersen steget opp på førsteplass. Lars Sandberg og Ronny Waagenæs følger hakk i hæl.I B-klassen leder selvfølgelig Robert Eilertsen, siden han allerede har to seire. Sten-Arne Skulbru er på en like klar andreplass med sine to andreplasser. Jan Tore Samuelsen er nummer tre.Bjarne Røed leder i C-klassen, takket være en tredje og en førsteplass. Han har faktisk skaffet seg et lite forsprang til Mikkel Bjerve og Stefan Johansson, på hhv. 7 og 8 poeng.

Birdier

Det var 5 birdier.

  • Kristian Bjerve – hull 4
  • Jan Tore Samuelsen – hull 3
  • Lars Sandberg – hull 2
  • Sten-Arne Skulbru – hull 1
  • Ronny Waagenæs – hull 6
Innhold
Klubben