Mandagscup 13. juni 2016

Tynn deltakelse på knallkveld.

Dagens mandagscup var sesongens 6. og den sjette på rad med fint vær. Derfor kommer dagens reportasje for det meste å bestå av bilder.

Bare 24 deltakere lot seg friste til å spille golf denne fine junikvelden. En turnering (Nordea Pairs) dagen i forveien kan kanskje hatt noe med dette å gjøre.

Noen mørke skyer truet litt mot slutten av runden, men det falt nøyaktig to – 2 – vanndråper.A propos vanndråper. Banen kunne sårt trengt en liten bløyte nå. Dette bilde av Krokhol-bekken viser hvor tørt det er i hele området. Det er stor skogbrannfare, så vi golfspillere må også omgås ild med omhu. Hvis du må røyke på banen, så kast sneipen i bekken – og ikke noe annet sted.

Det er også tørt over hele banen, noe som gir fantastisk rull hvis du lander på riktig sted. Spesielt på hull 3 ble det slått mange veldig lange utslag i dag, for der var det i tillegg medvind.

Birdier

Vi starter med dem, siden det gjorde kveldens verter, Ragnhild og Finn-Arne Johansen. Og dessuten var det ganske mange av dem. Fem for å være eksakt, og for en gangs skyld ble alle premiert.Olaf Thomassen fikk sin birdie på 3-ern.Sander Lund fikk sin birdie på 4-ernRonny Waagenæs fikk sin birdie på 5-ernOdd Hole viser hvor han fikk birdie etter å ha blitt spurt (det var hull 6).Asbjørn Solevåg fikk sin birdie på hull 9.Dette bildet har ingenting med saken å gjøre.

Her finner du rundens birdie-oversikt

A-klassen

Her var det 7 deltakere, og derfor to premier. Dette var den eneste klassen der det var litt jevnt om seierenResultater – ASom så ofte før var det Per Frode Haugen som vant. Her snur han det andre kinnet til for få sin belønning for å ha oppnådd 18 poeng (39 slag brutto).Lurt-smilende Olaf Thomassen fikk også 18 poeng, men måtte seg seg slått på handicap, og derfor flere brutto-slag.

B-klassen

Dessverre var ikke datamaskinen tilgjengelig for turneringslederne. Premieutdelingen ble derfor foretatt med forbehold om at utregningen var “manuell”. I B-klassen førte dette til at det ble en viss uoverensstemmelse mellom premier og resultatliste. Men gjort er gjort. Det var 9 deltakere og derfor 2 premier.Resultater – BAsbjørn Solevåg tok dagens klareste seier. 22 poeng ga ham tre poengs margin til Odd Hole, som er nummer to i Golfbox.Ronny Waagenæs fikk andrepremien under premieutdelingen for 18 poeng. På resultatlisten er han imidlertid oppført som nummer fire.

C-klassen

Klar seierherre i C-klassen, men jevnt like bak. 8 deltakere og derfor 2 premier.Resultater – CTony Farinha spiller bra om dagen, og må regne med å se en handicap-reduksjon etter dagens runde. 20 poeng ble det på runden.Det gjør også Hanne Hoel Tofteberg, som bare så vidt ble slått av dagens B-klassevinner i match tidligere på dagen. 18 poeng ga ett poengs margin til tredjeplassen.

Orders of Merit

I A-klassen har Per Frode Haugen tatt en klar ledelse og er nå 10 poeng foran Kjell Høydahl.I B-klassen er det to stykker som har skilt seg ut. Bare tre poeng skiller Kristian Bjerve og Ronny Waagenæs.Også i C-klassen er det to stykker som har skilt seg ut. Steinar Nordskog har fire poengs ledelse på Tony Farinha.Order of Merit-tabellene viser for øvrig at det er 45 stykker som har deltatt i Mandagscupen i de seks turneringene som er avholdt denne sesongen (med forbehold om at noen kan ha byttet klasse underveis).

A – 11, B – 18, C – 16.Ikke bare driter de, her må Trond Bjerke jage dem bort for å få lov til å droppe der han skal.

Mens vi venter på hagleskuddet

Her finner du kanskje et bilde av deg selv.

“Naturskjønne omgivelser”

Innhold
Klubben